Află de ce trebuie să fii student la USPEE “C. Stere”

IMG_9258.8

Universitatea de Studii Politice și Economice Europene “Constantin Stere” își așteaptă studenții. USPEE este cea mai tânără universitate din Republica Moldova care are ca obiectiv major instruirea studenților conform valorilor europene. Instituția oferă studenților o serie de posibilități de dezvoltare academică în concordanță cu cele mai actuale cerințe ale angajatorilor din țară și de peste hotare. Merită să devii student USPEE “C. Stere” din următoarele motive:

  • USPEE “C. Stere” oferă studenților un curriculum de studii  prin asimilarea celor mai recente  discipline şi elaborări din domeniul ştiinţelor politice, economice şi al dreptului.
  • Este universitatea  europeană de elită din Republica Moldova care are relații cu universități atât din UE cât și din Federația Rusă, având oportunitatea de a face schimb de experientă.USPEE “C. Stere” oferă stagii profesionale în universitățile străine
  • Este universitatea care îți oferă posibilitatea de a face două facultăți concomtent: la zi (în R.Moldova) și cu frecvență redusă (peste hotare) cu eliberarea diplomelor recunoscute reciproc;
  • USPEE “C. Stere” este unica universitate privată care a încheiat contracte de colaborare cu Autoritățile raionale din țară pentru a primi cei mai buni absolvenși de liceu la studii universitare pe baza de  buget, în baza unei scrisori de recomandare din partea conducerii raionului.
  • Studenții USPEE “C. Stere” au posibilitatea să combine diferite forme de activități și cercetare. Pe lângă universitate mai activează și alte organizții care permit studenților să aplice în practică cunoștințele acumulate pe parcursul procesului de învățământ.
  • Studenții USPEEE “C. Stere” au ocazia să participe la Școli de Vară cu tematici europene actuale și la diverse proiecte internaționale europene.

Iată câteva păreri ale studenților USPEE “Constantin Stere”

despre universitatea la care ei  își fac studiile:

“Este o unversitate relativ nouă cu adevărați profesioniști și care aplică în practică un  sistem de învățămînt european.

USPEE “C. Stere” este universitatea pro europeană, ceea ce nouă, tinerilor profesioniști, ne deschide mai ușor ușile spre Europa.” – participantă la Olimpiada Internațională la Drept Constituțional Comparat de la Batumi, Georgia. Studentă a anului III  la facultatea de Drept, Silvia Calancea.

 

Dacă ești student USPEE “C. Stere” ai posibilitatea de a alege o a doua facultate- relații internaționale, iar cei mai buni studenți sunt motivați și sunt promovați pentru angajare. Plus la toate, în cadrul universității este promovată știința prin organizarea diferitor congrese și competiții, chiar și sportive.” –  Student a anului III  la facultatea de Ecologie,  Ion Ungureanu.

 

Mă bucur că am ales USPEE  “C. Stere” deoarece în cadrul acesteea am avut posibilitatea de a participa la Școli de Vară cu tematica europeană și autentică, la o mulțime de conferințe, atât naționale cât și internaționale, la care au participat demnitari de stat, ambasadori, și conducerea de vârf a RM. Un alt lucru important, este că în anul de academic 2012-2013, fiind student USPEE “C. Stere”, am câștigat o bursă de studii, aplicând la un Program de Burse din Ungaria, REF / LHP”, premiant al Conferinței Inter-Universitară  Științifică  Studențească “Sympozia Studentium” USM – USPEE “C. Stere” cu genericul  “Importanța activității de cercetare și inovare în procesul de formare a tinerilor specialiști”, ediția 2013.” –  Student a anului III  la facultatea de Drept, Grigore Zapescu.

 

Universitatea de Studii Politice și Economice Europene “Constantin Stere” și-a început activitatea în anul 1997. Timp de 15 ani, USPEE a reușit să pregătească prin intermediul celor 5 facultăți, un număr impunător de specialiști pentru piața muncii din țară și de peste hotare.

Dacă vrei să obții o instruire la nivel european, nu ezita să devii stundent USPEE “Constantin Stere”. Comisia de admitere te așteaptă până la data de 31 iulie, cu program de lucru de luni până vineri 08:00-17:00 și în zilele de weekend de la 08:00 – 14:00.

Blog Attachment